Cesto:
7 bielkov
30 dkg
práškového cukru
20 dkg
kokosu
5 lyžíc
PH múky
½ alebo ¾
prášku do pečiva
Krém:
7 žĺtkov
6 lyžíc
práškového cukru
3 lyžice
hladkej múky
6 lyžíc
mlieka
25 dkg
masla
Bielka
vymiešame s cukrom na tuhý sneh, pridáme kokos a múku s práškom do pečiva.
Cesto roztiahneme na menší pomastený plech a pomaly pečieme. Nad parou
vyšľaháme žĺtky s cukrom, mlieko a hladkú múku, kým nevznikne hustá kaša.
Predtým však mlieko a múku spolu rozrobíme, aby nevznikli hrčky. Do
vychladnutej kaše po čiastkach pridáme maslo. Povrch rozvrstvíme navrch koláča,
oblejeme čokoládou a pokrájame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára